Životinje Duhovni Vodiči

Kategorija:

1,500дин.

Da bismo se u potpunosi izrazili u svetu oko nas, moramo najpre razumeti sebe, shvatiti gde smo i zašto, probuditi se i nastaviti svoj rast. Na tom putovanju neophodni su nam vodiči.

Drevne veštine isceljenja, samopomoći i pomoći mnogi nazivaju šamanizmom. U našim krajevima ta znanja su se povukla u tišinu i zaborav, ali tragovi su ostali da žive na nekim drugim mestima, zato je potrebno da ih vratimo. Ta znanja su čist način isceljenja kroz poštovanje prirode i poznavanje njenih zakonitosti.

Prateći tragove tradicije celog sveta, ova knjiga vas vodi kroz čudesni svet životinja kao duhovnih vodiča. Otkriva vam ovaj svet i uči kako da pomognete sebi u savladavanju životnih lekcija i ličnom rastu. Knjiga vam nudi savremenu perspektivu na ovu fascinantnu temu kombinujući psihologiju i dubinsko istraživanje, intuitivni rad, znanje i iskustvo šamanizma.

Kada naučimo kako da budemo mirni, uravnotežni, radosni i zahvalni, u skladu sa prirodom i božanskom iskrom u sebi, svet oko nas će nam reflektovati to stanje, a to je izvor blaženstva. Negujući bogat unutrašnji pejzaž, stupamo u novu, lepšu dimenziju života. Možemo se susreti sa prelepim pejzažima izvan sebe, komunicirati sa svojim duhovnim vodičima, darovati im poštovanje i ljubav, a oni će nam mnogostruko uzvratiti. U ovoj interakciji naučićemo kako da nastavimo svoj rast iznutra, što se zove život.

Ovaj vodič vam pruža informacije koje se lako čitaju i razumeju, svima koji su radoznali.