Životinje Duhovni Vodiči Knjiga + Karte

Kategorija:

7,000дин.

Da bismo se u potpunosi izrazili u svetu oko nas, moramo najpre razumeti sebe, shvatiti gde smo i zašto, probuditi se i nastaviti svoj rast. Na tom putovanju neophodni su nam vodiči.

Drevne veštine isceljenja, samopomoći i pomoći mnogi nazivaju šamanizmom. U našim krajevima ta znanja su se povukla u tišinu i zaborav, ali tragovi su ostali da žive na nekim drugim mestima, zato je potrebno da ih vratimo. Ta znanja su čist način isceljenja kroz poštovanje prirode i poznavanje njenih zakonitosti.

Prateći tragove tradicije celog sveta, ova knjiga vas vodi kroz čudesni svet životinja kao duhovnih vodiča. Otkriva vam ovaj svet i uči kako da pomognete sebi u savladavanju životnih lekcija i ličnom rastu. Knjiga vam nudi savremenu perspektivu na ovu fascinantnu temu kombinujući psihologiju i dubinsko istraživanje, intuitivni rad, znanje i iskustvo šamanizma.

Kada naučimo kako da budemo mirni, uravnotežni, radosni i zahvalni, u skladu sa prirodom i božanskom iskrom u sebi, svet oko nas će nam reflektovati to stanje, a to je izvor blaženstva. Negujući bogat unutrašnji pejzaž, stupamo u novu, lepšu dimenziju života. Možemo se susreti sa prelepim pejzažima izvan sebe, komunicirati sa svojim duhovnim vodičima, darovati im poštovanje i ljubav, a oni će nam mnogostruko uzvratiti. U ovoj interakciji naučićemo kako da nastavimo svoj rast iznutra, što se zove život.

Ovaj vodič vam pruža informacije koje se lako čitaju i razumeju, svima koji su radoznali.

Duboko u našim korenima i kolektivnom nesvesnom postoji tradicija življenja u skladu sa prirodom i sa znanjima koja dolaze od majke Zemlje. Ta znanja nas podučavaju da imamo prijatelje koji su uvek tu da nam pomognu, kao zalutalom detetu, kada je to potrebno.

Set od 111 karata životinjskih duhovnih vodiča predstavlja jedinstvenu sponu sa ovim znanjem i duhovnim porukama koje nose životinje kroz svoj duhovni aspekt.

Ove karte se mogu koristiti kao poseban sistem komunikacije sa unutrašnjim energetskim bićem odakle se putem sinhroniciteta mogu dobiti odgovori na postavljena pitanja i razviti novi uvidi, ali isto tako mogu biti koristan alat u energetskim tehnikama isceljenja.