Ljubav

Kategorija:

1,000дин.

Knjiga Ljubav je osma u nizu knjiga pod nazivom „Buđenje sopstvene svetlosti“. Prethodnih sedam knjiga su Ključ, Buđenje, Put, Saosećanje, Istina, Duša i Život.

Ljubav, postoji u svima i u svemu oko nas, pa ako je zaista tražimo sigurno ćemo je pronaći. Pokazaće se i zasijati u svom iskonskom veličanstvu.
Kada sretnemo svoju srodnu dušu, prvo što ćemo osetiti je, upravo, ta istinska ljubav, koja će isijavati kroz misli, reči i dela te osobe. Ako smo opušteni i prepušteni, prepoznaćemo je lako.
Jer ,,Kako iznutra, tako i spolja.
Kako gore, tako i dole.
Kako na nebu (svest),
tako i na zemlji (manifestacija)“.
Ne smemo dozvoliti da isplovi strah, jer on predstavlja suprotnost ljubavi. Strah je njena inverzija ili ljubav okrenuta naopako. Ne sumnjajte u sebe, ljubav svako zaslužuje i ona je svakome namenjena, naše je samo da raširimo ruke i prigrlimo je.
Sve zavisi od nas, tako da, kada nemamo ljubav to ne znači da nas niko ne želi, već da mi ne umemo da se otvorimo i primimo ljubav koja nas čeka ili pružimo da bismo dobili.

Knjiga Ljubav je istina o našim strahovima, frustracijama, ograničenjima, pogrešnim uverenjima, ne prepuštenosti i ne opuštenosti, i rešenje kako da se oslobodimo svih prepreka u utoplimo svoju dušu milovanjem dušom srodne osobe.

Ljubav znači oslobođenje. Ono čega se plašite, zatvara vas u obruč samoće i usamljenosti. Ono što volite, daje vam slobodu, a jedino tako možete da raste i sijate.

Ljubav je knjiga, koja će vam pomoći da razumete sopstveni put i sve znakove pokraj tog puta, da raširite svoja krila i poletite nošeni toplim vetrovima ljubavi ka odredištu koje je vaša duša odabrala.

Prepustite se ljubavi, lako je.
U ovoj knjizi vam dajem istinu koja može biti putokaz.