Saosećanje

Kategorija:

1,000дин.

Knjiga Saosećanje je četvrta u nizu knjiga pod nazivom „Buđenje sopstvene svetlosti“. Prethodne tri knjige su Ključ, Buđenje i Put.

Pitanje koje najčešće muči svakog od nas je: Ko sam ja zapravo?

U jurnjavi za primarnim refleksima preživljavanja razapeti smo između strahova prošlosti i briga budućnosti, i tako polako gubimo sebe.

Ne dozvolite da vas uguši nešto što ne postoji! Prošlost ispunjena strahom doživljenog i budućnost obojena strepnjom „da se ne ponovi“ ne postoje! Postoji samo ovaj trenutak u kome ste. Prepustite mu se, uživajte, pustite sve svoje frustracije, barijere i strahove. Prihvatite ono što vam Izvor šalje. Da biste to uspeli saosećanje je najmoćnije alat.

Univerzum nam ništa ne otima! Mi smo kapi u tom velikom univerzumu i teško da svojom ljutnjom i osudom možemo da ga menjamo. Sve ono što se dešava oko nas često nam je nerazumljivo, ali to je uvek s nekim razlogom koji je izvan domašaja našeg ograničenog uma obuzetog ljudskim ograničenjima. Da bismo to razumeli moramo biti fleksibilni a svoju krutost razmekšaćemo razvijanjem saosećanja prema sebi i drugima.

Kada naiđe iskušenje vaših misli samo pustite i prepustite se… Život je previše kratak da biste čekali! Jedino što daje boju životu je zahvalnost i saosećajnost.

Saosećanje je knjiga koja će vam sasvim sigurno pomoći da pronađete i shvatite sebe, daće vam smernice koje vaša duša neizmerno treba na putu buđenja i pokazaće vam kako da se prepustite životu da biste od njega dobili najlepše.

Prepustite se ovoj knjizi i pronađite svoj spokoj i radost u Vašem životu, svoje izgubljeno saosećanje..