Put

Category:

1,000дин.

Knjiga Put je treća knjiga iz edicije Buđenje sopstvene svetlosti. Prethodne dve su Ključ i Buđenje.

Želite da živite u spokoju i radosti?
Uskladite se sa sopstvenom dušom! Setite se kada ste poslednji put bili nasmejani i veseli – tada ste bili povezani, naštimovani. Nije vam do smeha? Osećate se loše? Niste naštimovani na pravu frekvenciju.

Razlog zašto još uvek ne uspevate da ostvarite sopstveni sklad jeste u tome što ste se zaglavili u obrascu frekvencije koja ne odgovara energetskoj vibraciji vaše duše. Želite zdravlje, a samo mislite o svojoj bolesti. Želite novac, a stalno osećate ljubomoru prema onima koji imaju više od vas. Želite ljubav, a zaboravili ste da ljubav počinje davanjem. Jednom rečju, želite vi lepe stvari, ali ste opsednuti depresijom što ih nemate. Mašite frekvanciju, odnosno, poentu. Dozvolite da vam pokažem put.

Potpuna obuzetost jednom mišlju dovodi do njene realizacije, tako da ste za sve sami zaslužni! Ništa se u našem životu ne može dogoditi, a da mi to sami nismo prizvail. Nema izuzetaka!

Kada postanete svesni toga, postići ćete apsolutnu kontrolu nad sopstvenim životom. Uskladite sebe sa vašom dušom i njenim izvorom. Preuzmite kontrolu nad životom i gledajte magiju univerzuma na delu.

Put je knjiga koja će vam sasvim sigurno promeniti pogled na život i naterati vas da pronađete put ka željenom spokoju i radosti u vašem životu.